2012. január 19., csütörtök

TÉLI TÚRA.....majdnem TORTÚRA!

-"Nem jössz ,menjünk járni eggyet?"..kérdi mostanában mind gyakrabban a  párom!
dehogynem..csak összeszedem magam...!..erre én!...szót tett követ..és indulunk is kedvenc helyünkre,a fenyveserdőbe,majd a tóhoz!Gyönyörüszép,ragyogó napsütés,kicsit hideg is van..de mitsem törődök ezzel..irány,"eksön"..és már ott is vagyunk.





           Kedvenc fenyvesemnél elszomorkodom,el kezdték ritkitani az erdőt,ma nincs ott senki,de párom munkásokat látott ott tegnap.
                                  Továbbmegyünk ,és a tónál veszem észre hogy iszonyu sár van,erre én felcammogok a felső részre ,hátha megúszom!majdnem egy kis "malör"történik,a salakban,alig tudok lejönni a meredek falon..

     Továbbmegyünk a mi kis "tábortüzes"helyünkhöz,ott már napsütés fogad,majd csak otthon veszem észre hogy mennyi sarat"dagasztottam"...

           ...ime!..ugye?..ugye,...inkább a lennti uton mentem volna!Mindig a nehezebb utat választom!
                                hazaérkezvén elfogyasztottuk a jó kis csülkös,bablevest,jó tejfölösen,..nem sokat törődve a lilahagyma-illattal ami a szobában terjedt,de előtte most sem maradt el a jófajta"máramarosi rettenetes"...el való KOCCZINTÁS!!!!                                                         .                                     .
 

1 megjegyzés:

  1. Ez ám az élmény!Szépek a fotók!Ez egy ilyen tél, sár és köd és felhő, nálunk Zalában hó sincs!

    VálaszTörlés