2012. július 4., szerda

Örülök a más örömének..

Ma itt ülök "büntiben" a tetőtéri szobámban..ventillátorral..de sehogysem vagyok boldog..Meleg van nagyon és ilyenkor minden bajom van,nyügös vagyok....fáradt..zsémbes..Már.már feladom az internetezést és a facebookozás által szerzett virtuális barátokkal való csevegést ..mikor is benéztem a" házam tájára.".és mit látok?..Azt hogy Remetekert..blog irója..megérkezett Vendvidékre!:)..Lássam csak..?és máris belemelegedek az olvasásba..Hűha..már csak a patak miatt is irigyelem..ebben a jó melegben ez főnyeremény!nagyon szép kis porta..kicsire nem adnék..hogy romhalmaz meg egyebek..A Környezet kárpótol mindenért!meg a hegyek..meg a patak,meg a vizslák boldogsága..szép kis téglajárda..tetszik!Hűű..de izgalmas napok elé néznek..No..alig várom már hogy ujra hireket kapjak..
..Nagyon sok klassz barátom lett a FB.segitségével..olyannyira..hogy ha egy nap nem kapok hirt róluk..már-már aggódok értük!Mindennapos csevegések ezek..cinkosságok,haverségek..viccelődések..és véleménycserék!
a.z egyik ZS.azért mert "nomád"turista,és szereti a hegyet,a másik ZS.azért mert fest,művészlélek,és szereti a természetet,a K.azért mert barátnőként megbeszélhetünk mindent,a P.azért mert "magashegyilakó"..és rengeteg fotóművész barát ..akikkel a képek alapján alapos karaktereket ismertem meg!
              Sokan vannak művészlelkek,designerek,oldalak..amik nagyon hasznosak tudnak lenni..sokan "rokonlelkek"..akikkel csak egy fotó alapján..is szivembe osonnak!Közeli barátságba kerülni..vadidegen emberekkel..kiket sosem láttál..csak érzékelni lehet a "rokonlelkiséget"..Remélem nem fogok csalódni bennük..megjegyzem azt..hogy a blogosok között is rengeteg ÉRTÉKES lelkü,érzelmes emberek vannak:)Szeretem őket és örülök hogy vannak..és örülök az örömüknek..ilyenkor teljesebb a napom..és feltöltődöm!..Ja ..és ez a" Rokonlélekfelfedezés.".egy izgalmas,konstruktiv dolog!..csak pozitiv értékrendet ad..és arra ébredtem MENNYIRE FONTOSAK NEKEM!..  
                                   
                                                 
                                             
                               
                     ..az első dal..nagyon szép..de nem szerettem volna ezt a videoklippet ezekkel a harci sorokkal..sajnos nem tudom kivenni..törölni..a másik az is szép! ..hallgassuk!          

3 megjegyzés:

  1. No annak örülök, hogy megemlítettél mint nomád turistát...
    Bár én inkább természetjárónak hívom magunkat, hiszen általában nem foglalkozunk sem a kilométerekkel, sem a jelzésekkel, sem versenyekkel-plecsnikkel-oklevelekkel stb.
    Valóban van némi "haszna" ezeknek a virtuális kapcsolatoknak és megvan a maga varázsa is, mert ugye az esetek többségében sosem jut el a dolog addig, hogy ténylegesen is talizzon a két fél-pedig általában semmi reális akadálya nincs- bár a mi esetünkben ez nem így van, mi szerencsére tudtunk élőben is beszélni!! És ennek nagyon örülök!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Végzetes"barátságok is születhetnek igy..Örökösek..:)

      Törlés
  2. Hasonlítunk egymásra, olvasgatom a blogodat, és gondolataid mélyen megérintenek. Mintha az én agyamban is forognának efélék!

    VálaszTörlés