2012. május 25., péntek

Pára és eső..

..borit el mindent,meleg van..és nekem nincsenek gondolataim..tennem kell ,kert,virágok mentése,"vizezés"...,ami nálam azt jelenti hogy esővizet gyüjtök!Ugyanbiza kicsoda ez az alak,zuhogó esőben,villámlásban..aki ide-oda rohangál?..lavort tesz az eresz alá,beönti,kiönti,beönti..és ujra kiönti?.
Vicces akak vagyok..hiszen SENKIT az égvilágon ez nem érdekel..és mintha az életem függne ..ettól a vizgyüjtéstől....annyira el vagyok benne merülve...
Közben..ahogy kivillan a Nap..felhőket fényképezek..és futkosok hogy a tetőtéri ablakokat árnyékoljam..Virágaimhoz beszélgetek..persze most ővék a szó..hogy megmutassák magukat!Teljes a pompa..ma néhány lobéliát vettem a piacon..azoknak a "kék"..ségére szomjazok..
.........A nyári monotónia..és a mindennapok"leitmotiv"umja..kisért..és gondolataim messze vannak,nem is tudom Erdély hegyeire,vagy inkább Provence falvaira vágyok inkább..Mindenesetre ahol van egy hűvöspatak,csobogás..és fenyves..Én ..szemeim előtt lefutkosnak az Őrségi vagy Balaton felvidéki tájak..és már csak ettől is nyugodtabb,és boldogabb leszek..



                  .

5 megjegyzés:

  1. Őrség, Balaton-felvidék az igazi pihenés helyszínei számomra.Nagyon szépek újra a képeid. Mindig olyan egyszerűen mutatnak sokat.
    Vízgyűjtés, kivillanó napsütés, felhők fotózás..., mennyire kellenek, micsoda pihentető, mindennapi gazdagság!:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KÖSZI éVA..HOGY IGY ÉRZEL!..ÉS HOGY IGY LÁTSZ ENGEM:)

      Törlés
  2. Mártikám!
    Én is vízgyűjtéssel bíbelődtem!
    Sikerült is!

    VálaszTörlés
  3. Nálunk is ez megy, de már rég beszereztünk egy nagy hordót abba gyűlik a víz és ami oda se fér kis földbe ásott csatornán egyenesen kifolyik a kertbe a szőlők és gyümölcsfák alá.
    Így csak csodálni kell a jótékony hatását az esőnek és nem kell rohangálnunk....
    Tudod a lustaság fél egészség!!!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm nektek..az egyetértéseteket..mégsem vagyok futó-bolond!:)

    VálaszTörlés