2012. március 5., hétfő

Gondolatok..a HÓVIRÁGRÓL!

Itt a tavasz,minden blogtársam erről ír,van aki kirándult,van akinél még hó van,van akinél vizesésekben csobog a víz,de olyan jó kedvem lett,mert ma hóvirágokat mentünk nézni!Itt is tavaszodik,habár nem vittem kesztyüt,és bizony fáztam..A Hóvirágok csak ugy.... kidugták már fejecskéjüket,itt ott sőt sok helyen tömegesen is megjelentek már..még egy-két nap..és gyönyörüen kibontják szirmaikat!nagyon szerény,kicsi elegáns virág..a tisztaság,őszinteség,egyszerüség jelképe!Ezért szeretem...minden évben a hódolója vagyok!kertemben is megjelentek már..
                                                Saját képet csak eggyet csináltam,de az nem valami jól sikerült...igy hát marad ez a video,remélem a hangulatot megadja!.

3 megjegyzés:

  1. Gyakorolni kell a fotózást/is/ Márti, hogy minél több saját gyártmányú, egyéni bejegyzésed legyen!! Az az igazi.
    Legyél kreatív.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rengeteget fotózok,..nincs már hely a picasaban...ha én nem vagyok kreativ akkor nem tudom ki!:)))..de ha nem tetszik a bejegyzés...ám legyen!!!!

      Törlés
  2. Ó Márti, én nem azt mondtam, hogy nem tetszik a bejegyzés!!
    Csak azt, hogy inkább kínlódj meg egy saját képért vagy tedd ki a kicsit rosszabbat-de a tiédet!! Ne legyél olyan mint a macskák, akik a könnyebb utat válasszák...Én is sokat fotózok, de nagyon sok a selejt benne. Viszont mindig akad egy-két jobb amiért érdemes saját anyaggal próbálkozni. Szerintem. Én ezt csinálom-látod-mindenben.

    VálaszTörlés