2012. március 12., hétfő

FELEJTEK:...

Mostanában...sokat!épp ezért eldöntöttem hogy mindent leirok egy nagy füzetbe,nehogy a fél napomat is azzal töltsem hogy egypár fatipnit keressek..(de közben lomtalanitok,és a fél házat is kitakaritom)..de a keresett dolog csak nem kerül elő.....és majd jön még egy fél nap..mert AZOKNAK igenis elő kell kerülniük!:)))
               Épp ezért a leirás mellett (hogy mit ,melyik fiokba vagy kosárban süllyesztek el..nagy cimkékre fogom felirni)..és azt is hogy miket szeretnék megvalósitani a kertemben.házam táján:mert én tervezni..azt NAGYON.......:!!!!
                          1)összegyüjtöttem nagyon sokféle  járólap  és csempedarabokat..na azokból szeretnék VALAMIT!..kérdés az hogy mi legyen?bevonjam a járdát vele,vagy a konyhámban egy kis "szönyeget"improvizáljak?..mozaikosan?vagy kerti zuhanynak lenne az alapja..e mellett voksolok!
                   2)van palackzold pezsgős és borosüvegem,órákig sikáltam a cimkéket róluk,na azokhoz olyan tervem lenne hogy valami kerti épitett padnak a háttámlájába épiteném bele..sztem a napfény érdekesen átcsillogna..és jönnének a fények...
              3)olyan üvegeim is vannak amik olyan téglalap alakuak..azokból is lehet épiteni!..lehet hogy giccses..lehet hogy NAGYON giccses..de én MEG AKAROM MENTENI ezeket az üvegeket!-..
                4)..van egy olyan elképzelésem hogy legalább 7-9 üveget bizonyos magasságban teszek valami kövekre és gyertyákat teszek belé,hagyományos fehér gyertyákat..és amikor szépen le fognak csordogálni..milyen szépek lesznek..Hmm..
   van egy video ahonnan inspirálódtam...ime:
                           
         vagy talán ilyesmi is..
             ...és még ezt is el tudnám képzelni!..
                                 ennyi sokfajta csempém viszont NINCS!!!!!!:)))marad a fantázia...és ne felejtesem el MIT IS AKAROK?????  ...                  .

2 megjegyzés:

  1. jegyezd meg kisszivem, amit valaki saját örömére kreál, az sose giccs! látnád az én dolgaimat - ha blogomba néha benéznél, látnád...
    csak használd fel azokat a szép üvegeket, nekem ha lenne kertem, az ásványaimat építeném bele mondjuk a terasz falába, mert így csak állnak itthon a szekrényben, dobozokban.

    VálaszTörlés
  2. Igen,már gyakrabban olvaslak..egy jó ideje nem irtam én sem a blogba..kicsit elbátortalanodtam..Nos..majd eztán..

    VálaszTörlés