2012. március 26., hétfő

Az ÉREM MÁSIK OLDALA....

.. ami szerint tényleg van egy MÁSIK oldal!!!
Amikor feleslegessé válunk,egyesek számára,amikor a tehetetlenség és a magány körülvesz..amikor  szél
ellen ..nem lehet..sőt szinte lehetetlen!.
Amikor kétségbeesünk..hogy csak úgy használhatatlanokká válunk!Mit tegyek..?..feltenném a kérdést..de sajnos a válaszra még várnom kell:!..Amikor a percek csigalassuvá válnak..és a várakozás jegyében bármit megteszek..amikor SEMMINEK sincs értelme..csak úgy van..és kész!
Sorsom ugyan kit is érdekelne?..SENKIT!..maradok magányom némaságában...tétova pillanatokkal..ködös jövővel.....Várakozásban..MOZDULATLANUL!!!A Fájdalom szigetén..




                                .

                  .....   csak a páfrányok érintése menthet meg!
                       ...vagy talán mégsem?.....
                                                                     

8 megjegyzés:

  1. Azért mert egy igazságtalan, aljas és NEM NORMÁLIS rendszer "kidobott" még nem vagy használhatatlan Márta!
    Viszont a tehetetlenség az nagyon rossz, azt én is tudom, érzem, szinte mindennap...
    A páfrányok megmentenek, bennük nem csalódhatsz!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm....Nomád...ezért majd kapsz egy puszit!...és máris jobb kedvem lett!

    VálaszTörlés
  3. Márta ugye ez csak egy költői fölvetés? Már hogyne volna értelme... és hogyne számítanál. Én minden nap várlak, vajon megmosolyogtatsz-e, "megérintesz-e" egy újabb kedves hozzászólásoddal. Sajnos nincs mindig lehetőségem reagálni, de úgy örülök neked! Szükségünk van a régi Mártára!

    VálaszTörlés
  4. Igen,most már van értelme,vannak barátaim,akiknek számitok,Köszönöm .Csillagosi..nekem is sokat jelentesz!...majd irok és megmondom az okát!Én..a régi vagyok..csak egy kicsit a szikla szélére kerültem...:)De ..igyekezni fogok ujjászületni..mint a Főnix-madár..

    VálaszTörlés
  5. Kívánom leld meg vigaszod a természetben, mert embertársainktól kapunk jót is rosszat is.De az első tavaszi virág, az első madárfióka, az erdőn szedet szamóca illata és íze........, aki ezt tudja értékelni akkor szép pillanatokban lehet része.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm,baratella...hogyan nevezzelek?...hogyan tudjunk beszélgetni?..van-e facebookos neved?..próbáld meg elküldeni az enyémre,...privátban
    Most már megnyugodtam kicsit,..gondolom rájöttél hogy mi a bajom!:))

    VálaszTörlés
  7. marta, abban a pillanatban, amikor elhagyod a három pontot az írásban - és kívánom, mihamarabb - máris változik valami!:-) ahogy az én blogcímem és szinopszisa is változott kissé. Ha valami nem megy, meg kell újítani akármilyen pici részletet - az az első lépés!

    VálaszTörlés