2014. június 8., vasárnap

Tudom milyen ÉRZÉS...

..Erdőben lenni..lépkedni a zizegő avaron...tudom milyen érzés amikor megcsap az erdő  hűvössége..a kakukkfüvek illata..a napsütésben úszó felhők tömege..és a pipacstenger..tudom milyen érzés..
Hűvössége megbabonáz..illatai megfognak..lépkedek a nedves fűszálak között..néha roppan egy kavics a lábam alatt..szorgos kis hangyák igyekeznek..repülnek a pillangók!
A Nap bujócskát játszik..besüt a lombkoronák mögött..és bevilágitja a zegzugos részeket..Ilyenkor eláll a lélegzetem..és rácsodálkozok!nem tudom megirni azt amit érzek..ez egy olyan felemelő érzés..nincsenek szavak..Megfog a CSEND.....
Továbbmegyek..most kalászok lengedeznek..szellőfuvallat jön..és kakukkfű,olajfaillatot hord a szél..BESZIPPANTOM!
Áldom a percet amikor eldöntöm hogy ISMÉT kimozdulok a ház és otthon monotoniájából..és ezek a csodák fogadnak..leirhatatlan!Sokszor meg tudom osztani ezen élményeimet a virtuális barátaimmmal..akik szintén rokonlelkek..és ugyanazt érezhetik ők is..mert visszajeleznek..és ez olyan jo érzés hogy vannak rokonlelkek!
(Pillanatnyilag szomszédban szegecselést hallok..valaki kalapál valamit..és nem tudok az imádott ERDŐ_FEELINGRE koncentrálni..)
Ma kibicikliztem az erdőbe..mellettem illatoztak a virágok..az utamat átszelték a felröppenő madarak..és..olyan melegség öntötte el a lelkemet mint még soha..vagyis MINDIG ezt érzem  ha kiMENEKÜLÖK..és hegylakó vagyok..:)
Következzenek a fotók..
                           








..és most bajban vagyok..hogyan kell megforgatni őket?pedig én jót akartam..:hmmm..segitsen majd valaki..

4 megjegyzés:

  1. sajnos az én gépemen néhány fotó elfeküdt, de érzem, amit mondasz
    üdv,
    HegylakóX
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnos továbbra is el lesznek feküdve..sajna nem tudom megcsinálni..:)

      Törlés
  2. Bizony, ilyen ez a természet... :)
    Ha még nem sikerült megtalálnod a megoldást, a képeket még a képszerkesztő/képnézegető programban kellett volna elforgatni (a blogbejegyzés előtt). Utólag is megteheted, de akkor ide is újból fel kell tölteni.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés