2014. március 25., kedd

Csodálatos FILM a természetről..

..csak ugy elém jött a a facebookon....és még mondja valaki hogy nem jó internetezni..meg hogy időpocsékolás..meghogy a munka kárára megy..Mindez nem igaz..mert az ember itt..és most csakis azt keresi ..és megtalálja amire a lélek régóta vágyakozik!Honnan is tudtam volna róla ha nem járok nyitott szemmel..és nem figyelek..és nem veszem a jelzéseket!..nagyon a hatása alá kerültem,percekig,órákig csak a narrátor és producer hangja zengett a fülemben..:)
Visszanéztem többször is..ja,hogy hogyan megy ez a kiváncsiskodás?ismerkedés a neten?..Hát nem látok benne semmi rosszat..az ember először kutakodik,kiváncsiskodik és KERES..és KERES..és addig KERES mignem megtalálja azt amire vágyott:téma,fotók,kis kaland..és zene..Ha minden" stimmel"..és tetszik amit lát..akkor bejelöli az "illetőt"..Nos ..mondhatom a legjobb barátaim igy kerültek "horogra"..És fantasztikusakat lehet beszélgetni,véleményezni..és kapni tőlük..Node nézzük csak a filmet!
                        https://www.youtube.com/watch?v=J2QstkaKsoU
                                   és itt a dijnyertes film is.
                                   https://www.youtube.com/watch?v=Xtp_Lky7Kws&list=TLgctLrMB0S7vtNft5tvKsXY98e72IWhC7
                                   



                                Szóba elegyedtem."újdonsült" barátommal..a film alkotójával....Fantasztikus lélek..és a filmnek óriási feelingje van..Nos..én nagyon sokat nyertem..KÖSZÖNÖM..hogy vannak ilyen emberek..
...megnéztétek?..ugyen nem tudtok Ti SEM  szóhozjutni!!!!!!!!!
és most kijavitom..mert nem jól tettem be..hmm....és a következő

                                 
                                                   


   

4 megjegyzés:

  1. Az elsőt ugye láttam, és ahogy időm engedi, megnézem az összes többit is...:) Tényleg érdemes, örülök, hogy felhívtad a figyelmemet!:)

    VálaszTörlés
  2. Nálam már rég fent vannak a palettán. Sőt, már vívtunk közös "háborúkat" fotózáshoz, filmezéshez nem értő, de kritizálni jól tudó egyénekkel szemben... Úgy érzem ők valóban értéket képviselnek, ők, többesszámban, hiszen nem egyszemélyes vállalkozásról van szó. Rá kell szánni az időd és meg kell nézni a műveiket!

    VálaszTörlés
  3. Megnéztem..és imádom őket!..Nnna..:)

    VálaszTörlés