2012. december 25., kedd

Karácsony...



Ilyenkor,Karácsony első napján..kicsit fáradtan,reménykedve gondolunk a jövőre!tavalyi bejegyzésemnél sok képet tettem fel..ideinél már nem volt időm.....Még annyira sem hogy szeretteimnek kivánjak Boldog,Békés Karácsonyt!..Megteszem most..és remélem nem késő még:..Gyönyörü volt a Szent este.a .református templomban ..énekkel..imával...gyermekekkel...
Utána családi ajándékosztás,kocsonya,koccintás,forralt kolbász evés....és ujra evés...imádnivaló kisunokám virgonckodása...kellemes beszélgetés a fiamékkal..családdal!..Korán elfáradtunk..ónos esős volt a nap!Elképzeltem hogy dejó lett volna ha fehér Karácsonyunk lesz......de igy is szép volt..Áldás...Békesség!
  Muszáj ellopnom a "Szösszenetek"...ből egypár emlékezetes   gyönyörű gondolatot..hogy örökre meglegyen nekem is..A karácsonyi öröm csendesen érkezik, mint erdő mélyére a reggeli fény.
Hűséges jelenléte előkészíti az útját annak, akit várunk.
Ő pedig nem kiált, nem lármáz, és nem hallatja szavát az utcán.
A megrepedt nádszálat nem töri össze, a füstölgő mécsest nem oltja el.*                                      
                                      

3 megjegyzés:

  1. Kellemesen eltöltött napokat nektek, boldog ünnepet! :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm,Chanson....Viszont kivánom Nektek is....Nézegettem,lapozgattam a blogodat..tetszik.....szerintem gyakrabban is odapillantok majd!Szépek a gondolataid..jól irsz..lebilincselő..és nem unalmas....Üdv ..

    VálaszTörlés
  3. Szerintem igazán kellemes, szép, meghitt, boldog karácsonyotok volt. Most a fáradtságról ne ejtsünk szót.

    VálaszTörlés