2012. szeptember 24., hétfő

Nyárutó...

..avagy..ősz eleje..Bizony eltelt ez is!nagy kánikulával,eseményekkel.nem is tudom honnan kezdjem..Az igazság az ,hogy unokáztam ezerrel..aranyos kis ifju legényke ránk volt bizva,nagyon jol egyeztünk!Mindennap kirándulás az erdőbe,uzsonnázás,pihenés,alvás,focizás a papával,fürdés közös erővel..
Voltak nagyon könnyü napok..de olyanok is amikor kis ellenállásba ütköztünk,kis akaratosságba..stb..egy kis diplomáciával legyőztük!nem sirt a szülei után,aranyosan beszélgettünk,este mesét néztünk a youtube..on..1 et..és meg sem álltunk 6-7 rajzfilmig!Kivülről tudom a Barneyt...Különleges nap volt a Győri Állatkert..és a nagy erdei tura a tavakhoz a nagypapával!
Szegény ugy elfáradt hogy evés után azonnal a déli álmát aludta!..nagyon hamar eljött a bucsu napja..a szülei megérkezése után felbomlott a rend..és már mi csak "elvétve" léteztünk a számára..csak a mamija kellett neki!
Semmi baj..most kaptunk hireket..szőlőt szedett és segitett a mustcsinálásban!vasgyuró kis gyerek,intelligens,aranyos..kedves..okos..IMÁDJUK!,..Majd képeket ugy lehet megnézni..hogy a FB..ról bemásolok egy link    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=463584090348028&set=a.360427727330332.84098.100000893221015&type=3&theater

2 megjegyzés:

  1. Néztem a képeket, jók lettek, aranyosak voltatok így együtt!!!
    Más!
    Egy tanácsom van a képekkel kapcsolatban:
    készíts egy külön albumot a facebookon, pl. "unoka" címmel. És annak az albumnak-tehát nem kell megnyitnod egy konkrét képnél!-a linkjét másold be, és akkor a kattintással rögtön elérhető lesz. Mert most kijön az az egyetlen kép, aminek a linkjét megadtad és utána kell nekem visszamenni az albumodba és ott megkeresni a többi-unokás-képet.
    De ez csak egy tipp, semmi több.
    Üdv!

    VálaszTörlés