2012. április 14., szombat

EMBEREK...

Jó ideje ..figyelem az embereket,akik körülvesznek,hangulatokat,érzéseket...nézem a szemeket,kezeket,hangokat hallok..és döntök..szeretem....vagy talán valamiért nem kedvelem meg őket..Érdekes dolog,amikor először ismersz meg valakit,szemembe néz..és szemébe  nézek,talán pár rezdülés,mozdulat,pillantás jelzi..Mi az ami elvarázsol egy emberben?...Sokáig gondolkoztam,nem annyira az eredetisége..hanem inkább az abból fakadó tettei,és lénye..ilyenkor látom a feje fölött az aurát..
                                  igen..én látom..és eldöntöm magamban..hogy ki az aki közel kerül a szivemhez..és ki az aki nem..vagy aki sohasem lesz közel..
                 Az első benyomásra adok...voltak emberek akik sokat változtak az elején nem voltak rokonszenvesek..és azután azzá váltak:)Nos..és vannak akik bármit is tennének..hmm..nem lesznek azok!
                     éppen ezért van egy pár elvem:Őszinteség..mindenek előtt,egyszerüség,különlegesség..és olyan is van akit nagyon szeretek a paraszt-egyszerü felfogása és viselkedése miatt..egyszerüen..a szivembe zárom!Amióta ez a virtuális világhoz közel kerültem..sok ember lelkivilágát megpillantttam  a fényképein,gondolatmenetén keresztül..és elég pár mondat,pár gondolat,hogy eldöntsem..kinek a javára billen a mérleg!
Jellem,KARAKTER..ez nagyon fontos.nembaj ha hibázik..csak vallja be!..nembaj ha néha közönséges vagy trágár(ugyanbiza melyikünk nem ejtett el életében egy káromkodást)de azt tegye ritkán..vagy mértékkel..
Legyenek szép gondolatai..nos mindig is imádtam azokat az embereket..akik rokonlelkek,akiket ugyanolyan hajtóerőmű hajtja ,mint engem..Volt is vitám valakivel..hogy ő nem rokonlélek,hanem"AZONOS GONDOLKODÁSÚ"...Hmm..mi az igazság?valahol a kettő között!
               Ilyenkor ,amikor rájövünk hogy tök-azonos dolgok foglalkoztatnak,ugyanazt szeretjük,és passzol az izlés is..elképzeltem vajon HOGYAN lettünk mi így MEGTEREMTVE!kategóriába soroltak?(hogy egyesek,kettesek..sötöbö) talán egy mérce után???vagy..az is lehet hogy mindig azt mondjuk"mindenki MÁS"..vagy "nem vagyunk egyformák"..hmm..szerintem aki egyformán gondolkozik..az LELKI TÁRS!:)

.....Sóhajtok,mert ugy gondolom ezt az én gondolkodásmódomat kinevethetik...sebaj..én JÓL vagyok...
lesem a kertemben a páfrányaimat...már bújnak..és alig várom hogy újra..és újra MEGÉRINTSENEK!!!!!..és a rokonlelküeket Imádom..ezt vegye tudomásul mindenki,aki itt van..az én kis világomban!És érzem hogy itt vannak...:)
...................................................
                       

            ..
                               

2 megjegyzés:

  1. Kívánok Neked sok rokonlelket! Hasonló a hasonlót vonzza :)Tényleg jó érzés ilyenre lelni.
    Te pedig még az auráját is látod!!!
    Húúú, irigykedem rendesen :)) Én is annyira szeretném!

    VálaszTörlés
  2. Igen..mintha látnám mindenkinek az auráját!De..NINCS MINDENKINEK!azt mondhatom:)

    VálaszTörlés