2011. november 7., hétfő

Éléskamra..

Mindent,amit csak tudunk,elteszünk télire!de nem a saját termésünk:ime....













     Gombát szedünk,száritjuk(az itt megtalálhatógombák a vargánya,őzláb-gomba,csupros tuskógomba..és galambgomba!)..zellert száritottam,vinettát tettünk el sütve (padlizsán)15 kilot ,vegyes savanyuság,szilva-és baracklekvár,vörösáfonya,bodza szörp,fenyőrügyszörp,és hecserli teának..
Száritok oreganot,kakukkfüvet,..stb...Jó tudni hogy télire van mihez hozzányulni !következik még a ZAKUSZKA eltevése..de ezt majd később...:!!!!!!                      

2 megjegyzés:

  1. Nagyon komoly....
    És nagyon helyes!!!
    Ne is a tesco-ba vedd meg a zöldséget.
    Mi is így csináljuk-vagy legalábbis próbáljuk.
    Minden szépen néz ki, biztos finom is!
    A múltkor a Pádison nem tudtuk megérteni, hogy a Román szakácsnőnk miért szeret VINETTÁT enni mi meg PADLIZSÁNT...tudod az a lilás,hosszúkás,hagymás,mustáros,borsos stb.Na de aztán rájöttünk, hogy ugyanazt mondjuk :-) !

    VálaszTörlés
  2. De jó látni ezt a sok finomságot!

    VálaszTörlés