Nem tudom mások hogy vannak vele,de imádom..amikor nyakig lila vagyok a céklától!megmosom,megfőzöm,kihűtöm,megpucolom..Reszelem,és egy só-cukor-reszelttorma-őröltkömény-ecet-víz keverékét rálöttyintem!Pikáns édes-savanykás-csipösnek kell lennie!
valahogy ilyennek:
Rizseshushoz is kitünő..
Ikea tálon ..méginkább!
..narancshéj..
..na..!ez kakukktojás..ugye megmaradt a narancs héja..vizben áztatom pár napig..és utána cukorszirupban megfőzöm,picit felkockázom..majd jó lesz valami sütibe!....Jó mi?..itt a céklához...ez már BÓNUSZ!..
Nagyon tetszik a blogod. Végre eljutottam odáig is ,hogy kommentelni tudjak. Nagyon praktikus ötleteid vannak és tetszik,hogy képekkel mellékeled a munkádat. A narancshéjhoz pedig gratulálok,mert sikerült meglívánnom a képről ;)
VálaszTörlésmegkívánnom *
VálaszTörlésCékla! Jöhet, mi is nagyon szeretjük!
VálaszTörlésÉn kicsit másképp készítem, de a kömény nálam is elengedhetetlen!